IMG-20210313-WA0030

Wat onderscheid Seb’s Car Detailing van een doorsnee autopoetsbedrijf? Passie, vertrouwen en persoonlijk contact staan centraal.
Een auto betekent voor veel mensen meer dan alleen een vervoersmiddel. Of het nu een visitekaartje, oldtimer, of auto voor de vrije tijd is, bij Seb’s Car Detailing krijgt elke auto dezelfde zorg, liefde en toewijding.

Doorontwikkelen en innoveren, zo kan er onderscheid gemaakt worden. Op deze manier wordt er keer op keer gestreefd naar het beste resultaat voor iedere auto. ”Als gepassioneerd autoliefhebber spreek ik zelf graag van car detailing in plaats van auto poetsen. Het resultaat zit hem immers in al die kleine details!”

Wat een jaar of 10 geleden begon met het wassen van de auto’s van familie en vrienden, om zo een leuk zakcentje bij te verdienen, is gaandeweg uitgegroeid tot een ware passie voor het detailen van auto’s. Ik ben dan ook ontzettend blij en trots dat ik al zoveel mensen gelukkig heb mogen maken!


Mocht u geïnteresseerd zijn geworden in de werkzaamheden, of nieuwsgierig zijn geraakt naar de detailing studio, neem dan graag contact op voor een afspraak.